KONFERENCE MUZI*KON

Srdečně Vás zveme na 1. ročník odborné konference na téma významu muzikoterapeutického přístupu v mezioborovém prostředí péče o člověka. Konference „MUZI*KON aneb kde muzikoterapie pomáhá“, se uskuteční dne 15.11.2022 od 8 do 17 hodin v prostorách Krajského úřadu Moravskoslezského kraje, na adrese 28. října 117, Ostrava.

Přihláška na konferenci

Účastnický poplatek je 700 Kč, pro studenty 500 Kč. Každý účastník obdrží osvědčení o účasti na odborné konferenci.

Program konference

Chystáme pro vás příspěvky z praxe. Program ke stažení zde.

Na koho se můžete těšit:

Řečníci konference Muzikon Řečníci konference Muzikon Řečníci konference Muzikon

Medailonky hostů a anotace všech sedmi příspěvků z muzikoterapeutické praxe, které na konferenci zazní, si můžete přečíst tady. Další novinky o konferenci budeme uveřejňovat na našem Facebooku.

Konferenci, nad jejímž pořádáním převzal záštitu náměstek hejtmana kraje Bc. Jiří Navrátil, MBA a EACM – Evropská Asociace Celostní muzikoterapie, finančně podpořil Moravskoslezský kraj.

logo_jpg MSK

Přihláška na konferenci MUZI*KON

Přihlašování na konferenci bylo organizátory z kapacitních důvodů zastaveno.
Chcete-li si ověřit možnou účast na konferenci, kontaktujte, prosím, organizátory na konference@specialniskola.eu a tel. 605 860 771. Děkujeme.

třiplusčtyři=

Pozn.: položky označené * jsou povinné.