Pracovní den pedagogů po dobu mimořádné události

25. března 2020
Pracovní den pedagogů po dobu mimořádné události
25. března 2020 - Pracovní den pedagogů po dobu mimořádné události

PRACOVNÍ DEN PEDAGOGŮ PO DOBU MIMOŘÁDNÉ SITUACE

Jak vypadá pracovní den pedagogů bez dětí?

Dopoledne tvorba komunikačních karet, knížek, sešitů, speciálních pomůcek, zpracování manuálů pro rodiče - domácí úkoly, IVP, příprav do předmětů, aktualizace školních vzdělávacích programů, informací na web školy, FB, komunikace s rodiči...

Poté se měníme na švadlenky, stříhačky, koordinátorky. Zajišťujeme nákupy seniorům, pacientům v domácí péči, vyzvedávání léků, vedeme s nimi rozhovory po telefonu, šijeme roušky a zajišťujeme jejich přepravu do konkrétních zařízení.

Vítkovická škola je také sběrným místem pro roušky, kde mohou v dopoledních hodinách všechny švadlenky roušky donášet. My se už postaráme, aby se dostaly tam, kde zrovna chybí. Již jsme dodali na lůžkové oddělení FN v O-Porubě, pro řidiče DP Havířov, nemocnice Havířov, Domov pro matky s dětmi O-Poruba, Diakonie ČCE - středisko Ostrava, prodavačky místní vítkovické i ludgeřovické, pro zaměstnance naši školy a jejich rodinné příslušníky, sousedy, žáky, rodiče.. Působnost je široká od Horní Suché přes Havířov, různé části Ostravy, Hlučín, Nové Sedlice. Dnes přepravujeme roušky pro pacienty v psych. odd. v Havířově. Snad jich bude dostatek i pro LDN Ostrava-Radvanice a Bartovice. Prosím, kdo co máte dovezte ještě v dopoledních hodinách, děkuji!!!

Naše škola v číslech

Naši školu navštěvuje 0 žáků
Máme 0 tříd
Máme 0 pracoviště
Pracuje u nás 0 pedagogických pracovníků