PROSBA O DOBROVOLNICKOU POMOC

11. března 2020
PROSBA O DOBROVOLNICKOU POMOC
11. března 2020 - PROSBA O DOBROVOLNICKOU POMOC

PROSBA O DOBROVOLNICKOU POMOC V PÉČI O DÍTĚ PO DOBU MIMOŘÁDNÉ SITUACE (KORONAVIRUS)

 

Milé kolegyně, kolegové, studenti,

současný stav uzavření všech škol značně zkomplikovalo situaci rodičům – maminkám dětí s tím nejtěžším kombinovaným postižením, na které se nevztahuje ošetřovné, jelikož jejich dítě je starší 10. let.

Prosím o zvážení pomoci formou péče o těžce postižené dítě v rodině. Upřednostňuji studentky, studenty a dobrovolníky, kteří už u nás vykonávali praxi nebo reciproční aktivity, kteří znají naše děti a vědí do čeho jdou, co péče o dítě s těžkým kombinovaným postižením obsahuje a vyžaduje. Případní zájemci prosím hlaste se obratem paní Zdeňce Horákové – mamince Deniska – která zastupuje rodiče všech třech našich škol. S ni se následně domluvte na podrobnostech.

Následné podmínky podpory – péče mimo školu, rozsah, počet hodin, náplň, je na domluvě rodiče a dobrovolníka – studenta. Jako škola nejsme kompetentní zasahovat.

Také prosím rodiče našich žáků, kteří potřebují tuto pomoc, kontaktujte prosím přímo paní Horákovou: hor.zde@seznam.cz, tel. č.: +420 604 170 097.

V případě potřeby a zájmu vystavím studentům po domluvě rodičů potvrzení o přímé činnosti u žáka s těžkým kombinovaným postižením a budu věřit a doufat, že toto potvrzení v pomoci mimořádné situaci bude mít velkou hodnotu při uznávání odborné souvislé praxe v rámci studia.

 

 

 

Naše škola v číslech

Naši školu navštěvuje 0 žáků
Máme 0 tříd
Máme 0 pracoviště
Pracuje u nás 0 pedagogických pracovníků